2011. július 30., szombat

Sejtmegújító éjszakai arckrém 45+ - Jelenlegi ára: 2 350 Ft


Ultra-gazdag éjszakai krém érett bőrre  45 év fölött
.
Az egyedülálló formula a krém felfedi a szépség és fiatalság titkát.   Hatékonyan gátolja a károsító folyamatokat ,   csökkenti a bőr megereszkedését és a ráncok kialakulását, a megjelenő  öregedés jeleit, helyreállítja a a vonzó fiatalos megjelenést.
A készítmény hatóanyaga az új generációs GP4G mélyen behatol a bőrbe, a sejteket megújulásra  serkenti,   és védi és előmozdítja a DNS újjáépítő  folyamatokat.
Réz glikoprotein és lipopeptid 4D javítja ki a bőr hibáit,   hatékonyan csökkentve a ráncokat és a feszességet.
Izoflavonok a szója zárt  nano média gátolja a bőr  hormonális öregedését, megerősíti  és helyreállítja  annak szerkezetét és javítja a sűrűségét, javítva a vérellátási kapacitást.
Ceramidok, hyaluronsav és E-vitamin az  optimális hidratálást, a  tökéletesen sima és regenerált  bőr eredményez,   javítja annak feszességét, rugalmasságát . A gyümölcssavakkal megfiatalítja az arcvonásokat, sima vonalakat  érve el, illetve a sötét foltok és elszíneződések  halványításában vesz részt.
A krém rendszeres alkalmazásával  a kor által lelassult anyagcsere- folyamatokat serkenti,   csökkenti a stressz és kimerültség jeleit az arcon. Ébredés után a bőr sokkal fiatalabbnak tűnik,   egyre sugárzóbb és frissebb, és  sima és rugalmas.
Alkalmazás:
krémet körkörös  simításokkal masszírozza gyengéden a bőrbe.   Éjszakai krém.
50 ml
szállítási költségek:   Ft  430 Ft 1 db vásárlásakor, több  termék megvásárlásával lényegesen csökken a db-ra eső költség.
 
Átutalást követően azonnali  postázás
 


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 11:11
. Sejtmegújító éjszakai arckrém 45+ - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése