2011. július 23., szombat

Lőkkös János: Trianonról a 21. század elején - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Trianonról a 21. század elejénA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
A szerző amatőr kutatóként évtizedek óta foglalkoztatja a trianoni békeszerződés avagy -diktátum története, a történelmi Magyarország felbomlásának okai, következményei és felelősei. Egy évtizeddel ezelőtt jelent meg vaskos, kézikönyvként is forgatható összeállítása (Trianon számokban 200026041) a békekötés előtti utolsó (1910. évi) magyar népszámlálás anyanyelvi adatait ismertette és elemezte. Új kötete e korábbi munka nyomdokain haladva, a nagyközönség számára kívánja közreadni a Trianonhoz kapcsolódó történeti ismereteket és tényeket. A bevezetőjében a nemzeti szellemű történetírás mellett síkra szálló szerző az első részben számos közkeletű fogalmi, szóhasználati és ténybeli pontatlanságra és félreértésre hívja fel figyelmet, többek között a Magyar Királyság pontos területével vagy éppen az 1910-es népszámlálás módszertanával (anyanyelvi és nemzetiségi statisztika különbsége) kapcsolatban. A második rész vázlatos áttekintései Trianon okait, előzményei és felelőseit veszi számba az 1500 utáni népességváltozásoktól kezdve az első világháborút végét követő diplomáciai és politikai eseményekkel bezárólag. A harmadik részben az 1910-es népszámlálás anyanyelvi és vallási adatainak összefoglaló adatait közli és elemzi. A kötet második felét egy vaskos forrásfüggelék teszi ki, a változatos (diplomáciai iratokat, visszaemlékezéseket, történeti értékeléseket is tartalmazó) gyűjtemény korábban már nyomtatásban megjelent dokumentumokat közöl újra, amelyek a kötet első felében mondottakat hivatottak alátámasztani. A gazdag grafikus és táblázatos anyagot tartalmazó kiadvány a téma iránt érdeklődő nagyközönséghez szól. ISBN: 978-963-302-042-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-07-25 07:02
. Lőkkös János: Trianonról a 21. század elején - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése